Ξενομανία και… Κύπρος – Το τεράστιο ποσοστό ξένων στις ομάδες Α’ Κατηγορίας

Ξενομανία και… Κύπρος – Το τεράστιο ποσοστό ξένων στις ομάδες Α’ Κατηγορίας

Συνεχίζει να «πατώνει» η Κύπρος στα αποτελέσματα της έρευνας του Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Ερευνών

Το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η πρώτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος (!) στην εισαγωγή ξένων ποδοσφαιριστών… Το 66,8% των παικτών που εργοδοτούνται στις ομάδες της α΄ κατηγορίες είναι ξένοι! Ακολουθεί η Πορτογαλία με 63,6% και η Τουρκία με 62,4%, οι μοναδικές τρεις χώρες με ποσοστό πάνω από το 60%! Αντιθέτως, στη Σερβία το ποσοστό είναι μόλις στο 14,8%.

Δείτε επίσης:

Γερασμένη… Κύπρος – Μόνο το τουρκικό πάνω από το κυπριακό πρωτάθλημα!

Νέα έρευνα της CIES, συνεχίζει να πατώνει η Κύπρος – Ξένοι, μέσος όρος ηλικίας, αλλαγή ρόστερ και ακαδημίες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE