Γερασμένη… Κύπρος – Μόνο το τουρκικό πάνω από το κυπριακό πρωτάθλημα!

Γερασμένη… Κύπρος – Μόνο το τουρκικό πάνω από το κυπριακό πρωτάθλημα!

Δεύτερο πιο γερασμένο στην Ευρώπη το κυπριακό πρωτάθλημα πίσω μόνο από την Τουρκία.

Το κυπριακό πρωτάθλημα παραμένει ένα από τα πιο γερασμένα της Ευρώπης, με μέσο όρο ηλικίας τα 27,41 χρόνια. Η Κύπρος είναι 2η στο σχετικό πίνακα, μπροστά μόνο από το τουρκικό πρωτάθλημα, που έχει 28,0 ηλικία μ.ο.!

Δείτε επίσης: Νέα έρευνα της CIES, συνεχίζει να πατώνει η Κύπρος – Ξένοι, μέσος όρος ηλικίας, αλλαγή ρόστερ και ακαδημίες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE