ΓΡΑΜΜΑ στον ΣΕΝΙΟΡ Ιμανόλ…

ΓΡΑΜΜΑ στον ΣΕΝΙΟΡ Ιμανόλ…

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ – ίσως να το διαβάσατε ξανά στη σελίδα μας- ήταν και παραμένει ένας από τους προπονητές που συμπαθεί ο υπογράφων. 

Αυτή την γνώμη σχημάτισα, από τη φιλοσοφία που βγάζει ως επαγγελματίας προπονητής, στο χρονικό διάστημα που εργάζεται στην ομάδα της Λάρνακας.

Όχι μόνο για το έργο που έχει παράξει στην ΑΕΚ, αλλά και από τις δηλώσεις που κάνει μετά τους αγώνες.

Μπορούν να θυμηθούν οι ΑΕΚτζήδες, αρκετές σπουδαίες παραστάσεις που τους πρόσφερε η ομάδα τους, επί των ημερών του Βάσκου τεχνικού.

Είμαι σίγουρος, ότι λησμονούν εκείνη την ομάδα, που έπαιζε ποδόσφαιρο κατοχής, με αυτοματισμούς και με… ξεκάθαρο επιθετικό πνεύμα.

Ειδικά στα δυο τελευταία ντέρμπι που έδωσε η ομάδα του Ιμανόλ, με την ΑΕΛ στη Λεμεσό και με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ήταν λες και είχε άλλον προπονητή στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε ΛΟΓΟΥΣ ο Σπόλιαριτς, γιατί δεν πάει καλά η ΑΕΚ…

Ο Βάσκος προπονητής, αν διαβάσει τις δικές μου σκέψεις, ενδεχομένως να προβάλει το… επιχείρημα ότι επηρεάζεται καθοριστικά η ομάδα, από τις απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Μου προκάλεσε εντύπωση ότι όσο περνά ο χρόνος, μεγαλώνει το «κύμα» αντίδρασης στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι ζητούν… πίσω, την ομάδα που θαύμαζαν τα τελευταία χρόνια.

Υ.Γ. Αν δεν υποπέσουν στην αντίληψη του συμπαθέστατου Ιμανόλ, όσα έγραψα παραπάνω, παρακαλώ κάποιον άνθρωπο που μιλά μαζί του, να του τα… στείλει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων - Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης

LIVE: «Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων - Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης

«Πέφτει η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοινώνει την απόφασή του για την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων, πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη, σε μια διαδικασία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE