ΓΡΑΜΜΑ στον ΣΕΝΙΟΡ Ιμανόλ…

ΓΡΑΜΜΑ στον ΣΕΝΙΟΡ Ιμανόλ…

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ – ίσως να το διαβάσατε ξανά στη σελίδα μας- ήταν και παραμένει ένας από τους προπονητές που συμπαθεί ο υπογράφων. 

Αυτή την γνώμη σχημάτισα, από τη φιλοσοφία που βγάζει ως επαγγελματίας προπονητής, στο χρονικό διάστημα που εργάζεται στην ομάδα της Λάρνακας.

Όχι μόνο για το έργο που έχει παράξει στην ΑΕΚ, αλλά και από τις δηλώσεις που κάνει μετά τους αγώνες.

Μπορούν να θυμηθούν οι ΑΕΚτζήδες, αρκετές σπουδαίες παραστάσεις που τους πρόσφερε η ομάδα τους, επί των ημερών του Βάσκου τεχνικού.

Είμαι σίγουρος, ότι λησμονούν εκείνη την ομάδα, που έπαιζε ποδόσφαιρο κατοχής, με αυτοματισμούς και με… ξεκάθαρο επιθετικό πνεύμα.

Ειδικά στα δυο τελευταία ντέρμπι που έδωσε η ομάδα του Ιμανόλ, με την ΑΕΛ στη Λεμεσό και με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ήταν λες και είχε άλλον προπονητή στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε ΛΟΓΟΥΣ ο Σπόλιαριτς, γιατί δεν πάει καλά η ΑΕΚ…

Ο Βάσκος προπονητής, αν διαβάσει τις δικές μου σκέψεις, ενδεχομένως να προβάλει το… επιχείρημα ότι επηρεάζεται καθοριστικά η ομάδα, από τις απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Μου προκάλεσε εντύπωση ότι όσο περνά ο χρόνος, μεγαλώνει το «κύμα» αντίδρασης στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι ζητούν… πίσω, την ομάδα που θαύμαζαν τα τελευταία χρόνια.

Υ.Γ. Αν δεν υποπέσουν στην αντίληψη του συμπαθέστατου Ιμανόλ, όσα έγραψα παραπάνω, παρακαλώ κάποιον άνθρωπο που μιλά μαζί του, να του τα… στείλει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE