Στην 23η θέση στο Παγκόσμιο η Μακρή…

Στην 23η θέση στο Παγκόσμιο η Μακρή…

Σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση συμμετείχε η Μαριλένα Μακρή μιας και έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 21 στην κατηγορία Laser το οποίο έγινε στο Σπλιτ της Κροατίας.

Η 17χρονη Κύπρια ιστιοπλόος η οποία έχει καταφέρει ήδη να εξασφαλίσει θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο είχε να ανταγωνιστεί δύσκολες αντιπάλους, μιας και ο αγώνας ήταν υψηλού επιπέδου.

Ανάμεσα σε 68 αθλήτριες η Μαριλένα τερμάτισε στην 23η θέση ενώ θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο ψηλά αν στην πρώτη ιστιοδρομία δεν ακυρωνόταν.

Η καλύτερη της ιστιοδρομία ήταν η πέμπτη όταν κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση. Σαφέστατα αν δεν είχε την ατυχία στην εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας θα μπορούσε να είχε ακόμη καλύτερη θέση στη γενική κατάταξη.

Η Μαριλένα συνεχίζει την προετοιμασία της για την Ολυμπιάδα του Τόκιο και θα συμμετέχει σε αρκετούς αγώνες μέχρι τότε.

Η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στηρίζει και είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια της νεαρής πρωταθλήτριας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ενώπιον της Ολομέλειας στα μέσα Δεκεμβρίου το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής η κατ’ άρθρον συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τη θέσπιση νέου Συστήματος Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών, με τον Πρόεδρό της, Παύλο Μυλωνά, να αναφέρει πως αυτό θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στα μέσα Δεκεμρίου .