Βαλεντίνα Σοφοκλέους: Μας ανάγκασαν να παραιτηθούμε

Βαλεντίνα Σοφοκλέους: Μας ανάγκασαν να παραιτηθούμε

Μεγάλες διαστάσεις πήρε το θέμα με την παραγωγή του αφηνε απλήρωτους Κύπριους ηθοποιούς.

 

Εδώ και λίγες μέρες, έχει δει το φως της δημοσιότητας η συγκεκριμένη είδηση , ωστόσο κανένας απο τις δυο πλευρές δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει.

Η Βαλεντινα Σοφοκλέους όμως καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Ιωάννου «ΈΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» και μίλησε για το περιστατικό και την παραίτηση της από την σειρά του ΣΙΓΜΑ Άλλα Λόγια Θκιε Παπά.

Η Βαλεντίνα ανέφερε πως ανάμεσα σε άλλους ηθοποιούς όπως η Άννα Μονογιού, ο Χριστόφορος Χριστοφόρου, ο Αλέξανδρος Αχτάρ και κάποιοι άλλοι από το καστ, αναγκάστηκαν να παραιτηθούν όπως επισήμανε μιας και δεν πληρώθηκαν ούτε σεντ από την σειρά.

«’Εχω εξαναγκαστεί να παραιτηθώ από το ΆΛλα Λόγια θκιε παπα, τους εύχομαι να προβάλλονται για καιρό..Μας ανάγκασαν να παραιτηθούμε…Πηρα πολλά μηνύματα…σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση-Κλείσαμε ένα συμβόλαιο το οποίο δεν ανταποκρίθηκε ποτέ» δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.