ΠΑΦΟΣ: Έξι μηνών έγκυος η γυναίκα με το νεκρό έμβρυο -Ο λόγος που δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος

ΠΑΦΟΣ: Έξι μηνών έγκυος η γυναίκα με το νεκρό έμβρυο -Ο λόγος που δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος

Τις πιο συγκλονιστικές τις διακοπές κάνει στην Κύπρο, 23χρονη από τη Σκωτία που ήρθε στην Πάφο μαζί με φίλη της πριν από πέντε μέρες.

Την Τρίτη, (11/06) ένιωσε πόνο στην κοιλιά και όταν πήγε στην τουαλέτα του τουριστικού καταλύματος στη Χλώρακα όπου περνούσε τις διακοπές της, απέβαλε ένα νεκρό έμβρυο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, μετά από έρευνες αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η γυναίκα ήταν περίπου 6 μηνών έγκυος και ο λόγος που δεν κατάλαβε ότι εγκυμονούσε είναι ότι έχει χρόνιο πρόβλημα υγείας λόγω αυξημένου βάρους και άστατο κύκλο.

Τον Απρίλιο ήταν η τελευταία φορά που είχε σύντροφο, ανέφερε στις Αρχές.

Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, οποίος ανέφερε ότι το έμβρυο ήταν σε κατάσταση σήψης. Εντός της ημέρας θα διενεργηθεί και η νενομισμένη νεκροτομή.

Σύμφωνα με τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείο Πάφου, όπου μεταφέρθηκε η 23χρονη παρά το σοκ που υπέστη είναι καλά στην υγεία της.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE