Κίνηση συσπείρωσης ενόψει ΑΠΟΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κίνηση συσπείρωσης ενόψει ΑΠΟΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

«Στο «Ταβερνάκι του Μελή» στην Παρεκλησιά γευμάτισαν το μεσημέρι της Τετάρτης (06/11) ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία μετά από πρόσκληση της Διευθύνσεως.

Όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος απολαύσαν τους παραδοσιακούς μεζέδες του ταβερνείου και μέσα σ΄ένα όμορφο περιβάλλον μακριά από τον πόλη, συζήτησαν αρκετά θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο και κυρίως για τους χθεσινοβραδινούς εντυπωσιακούς αγώνες του Τσάμπιονς Λίγκ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Μελή Παναγιώτου και το προσωπικό του ταβερνείου, για την άψογη φιλοξενία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE