Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν, ενώ οι διεθνείς Έλληνες παίκτες είναι καλά στην υγεία τους. Έγιναν ράμματα στον Φετφατζίδη που έχει υποστεί σοκ αλλά σήμερα θα πάρουν όλοι εξιτήριο.
Το ταξί που μετέφερε τους παίκτες από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο πέρασε από έναν δρόμο που δεν είχε διαχωριστικό στη μέση, με αποτέλεσμα το διερχόμενο όχημα να πέσει πάνω στο ταξί που μετέφερε τους παίκτες.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από την Ουγγαρία ο οδηγός είτε έχασε τις αισθήσεις του, είτε τον πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι.
Οι πρεσβείες των δυο χωρών βρίσκονται σε επικοινωνία και συνεργασία μαζί με τις Αρχές της περιοχής.
Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα…
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις