Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Μιλώντας σήμερα το πρωί σε Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της Τ/Κ Ομοσπονδίας Χασάν Σέρτογλου εξέφρασε την αποφασιστικότητα του για υλοποίηση της συμφωνίας παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται σε πολιτικό επίπεδο, δηλώνοντας πως από σήμερα αρχίζει μια νέα εποχή για το Τουρκοκυπριακό ποδόσφαιρο.
«Η δική μας δουλειά δεν είναι η πολιτική αλλά ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο κ. Σέρτογλου.
Όσον αφορά τις διαδικασίες εναρμόνισης του καταστατικού , δήλωσε πως θα διαρκέσουν γύρω στις 40 ημέρες και στη συνέχεια, οι Τουρκοκύπριοι θα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, την υποβολή δηλαδή αίτηση ένταξης στην ΚΟΠ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις