Στο ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ του Ίβιτς κι ο Βούρος!

Στο ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ του Ίβιτς κι ο Βούρος!

Χτες γράφτηκε ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, ο διεθνής Κύπριος άσος του ΑΠΟΕΛ, Νικόλας Ιωάννου. 

Σήμερα Ελλαδικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο του Σέρβου, είναι κι ο Ελλαδίτης αμυντικός Πραξιτέλης Βούρος. 

Η ιστοσελίδα to10.gr γράφει

«Η ΑΕΚ μετά και τον παραγκωνισμό για τις επόμενες εβδομάδες του Όγκνιεν Βράνιες θα κινηθεί δεδομένα για την απόκτηση ενός αμυντικού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Ένωσης και ρίχνει ματιές και στην κυπριακή αγορά και πιο συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει σκανάρει την αγορά και φαίνεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου, ο οποίος είναι ο παίκτης που δεν αποκλείεται να αποκτήσει η ΑΕΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίζεται στην κυπριακή ομάδα από το καλοκαίρι του 2017, οπότε κι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, την ομάδα που τον ανέδειξε από τις ακαδημίες του.

Η περίπτωση του Έλληνα αμυντικού δεν είναι εύκολη, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, ως το 2022 με την κυπριακή ομάδα, στην οποία είναι βασικός έχοντας 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE