«Aπόσβεση» και… ΛΕΦΤΑ στην ΤΡΑΠΕΖΑ ο Μπέλετς!

«Aπόσβεση» και… ΛΕΦΤΑ στην ΤΡΑΠΕΖΑ ο Μπέλετς!

Όποιος διαφωνήσει (απ’ αυτούς που είδαν το ψεσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ), ότι ο Μπέλετς ήταν o πιο καθοριστικός παίχτης για να πετύχει τη νίκη-σωσίβιο για διεκδίκηση της πρόκρισης ο ΑΠΟΕΛ, μάλλον θα έβλεπε άλλο ματς. 

Ειδικά με τις επεμβάσεις που έκανε ο Σλοβένος τερματοφύλακας στις αρχές του ημιχρόνου, ήταν σαν να… έδιδε το φιλί της ζωής στην ομάδα του.

Αν έκαναν το 0-2 οι Αζέροι, με την εικόνα που είχε το συγκρότημα του Τόμας Ντολ, δεν νομίζουμε να προλάβαιναν να «τουμπάρουν» τα δεδομένα.

Για να μην ξεχνιόμαστε, πριν τρεις μήνες ο Μπέλετς, είχε… κρατήσει την ομάδα και στον καθοριστικό επαναληπτικό του Μπακού, για να αρπάξουν το πανάκριβο εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσιάμπιονς Ληγκ.

Ο Σλοβένος πορταράτσος, συνεχίζει να κάνει «απόσβεση» τα χρήματα που δαπάνησε η διοίκηση να τον φέρει το Καλοκαίρι στη Λευκωσία.

Όχι μόνο αυτό, αλλά με τις εμφανίσεις του… «τσοντάρει» συνεχώς την όλη κατάσταση, για να βάζει και λεφτά στην τράπεζα η διοίκηση. Η είσπραξη της χθεσινής νίκης (βλέπε μπόνους της ΟΥΕΦΑ) είναι… μόλις 570 χιλιάρικα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE