Οταν η «Μόνικα» συνάντησε τον «Τσάντλερ» ενθουσίασε τους πάντες

Οταν η «Μόνικα» συνάντησε τον «Τσάντλερ» ενθουσίασε τους πάντες

Ενα απο τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια. Ο λόγος για την «Μόνικα» και τον «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια», οι οποίοι χρόνια μετά το τέλος της σειράς βρέθηκαν μαζί και χάρισαν στους θαυμαστές τους μία selfie που ενθουσίασε τους πάντες.

Η Κόρτνεϊ Κοξ βρέθηκε για φαγητό με τον Μάθιου Πέρι και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια selfie τους από την έξοδο που είχαν. Τα likes «έπεσαν» βροχή.

View this post on Instagram

Guess who I had lunch with today….I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE