X Factor – Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Είναι στα όρια του ανέκδοτου»

X Factor – Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Είναι στα όρια του ανέκδοτου»

Μια ευγενική μεν διαμάχη δε είχε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος με την Λίλα Τριάντη στο live του X Factor. Αφορμή για αυτήν στάθηκε το εισαγωγικό απόσπασμα της διαγωνιζόμενης όπου εξέφρασε την γνώμη της για την ευρύτερη κριτική που έχει δεχθεί ως τώρα από τον μουσικό παραγωγό.

Μόλις, λοιπόν, η διαγωνιζόμενη ολοκλήρωσε την εμφάνιση της, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος πήρε τον λόγο και ξεκίνησε απαντώντας στα δικά της σχόλια. «Θα ήθελα πριν περάσουμε στην κριτική, επειδή είδα τώρα ένα video που είπε η γλυκιά φίλη εδώ ότι κάνω κακές κριτικές και αισθάνομαι ανταγωνιστικά για τα κορίτσια τα δικά μου. Δεν υπάρχει αυτό. Τέτοιες μικρότητες δεν έχω εγώ. Ποτέ».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE