ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδιάκεθ: «Το καλύτερο είναι ότι παλέψαμε» Τι είπε για τις αποδοκιμασίες και ΑΠΟΕΛ

Ιδιάκεθ: «Το καλύτερο είναι ότι παλέψαμε» Τι είπε για τις αποδοκιμασίες και ΑΠΟΕΛ

Όλα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Δόξα.

Αναλυτικά: 

Αρχικά: «Ευχαριστώ τον προπονητή της Δόξας και συγχαρητήρια για την βελτίωση της. Το καλύτερο για εμάς είναι το αποτέλεσμα και το ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δεν ήταν καλή η απόδοση μας, κρατάμε ότι παλέψαμε. Ακόμη και σε μια κακή στιγμή, παλέψαμε. Δεν προσαρμοστήκαμε, δεν είχαμε τον έλεγχο, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, η πίεση ήταν αρκετή στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη, οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Οφείλουμε όμως να αναλύσουμε το παιχνίδι, να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, όμως θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή ώστε να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Για τις αποδοκιμασίες: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας. Τον σεβόμαστε, παρά το γεγονός πως μας αποδοκιμάζουν. Οφείλουμε να δουλεύουμε, όταν δεν είναι χαρούμενοι, σημαίνει πως πρέπει να δουλέψουμε».

Κλείνοντας είπε: «Είναι αλήθεια πως τόνισα πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει διαφορετικά γιατί θα είχαμε δυσκολίες. Είναι αλήθεια πως έχουμε προβλήματα, έχουμε τραυματισμούς. Δεν είναι καλή η σεζόν. Αλλά δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν παλεύουμε. Παραδέχομαι τα λάθη μας, πως δεν ήμασταν καλοί σήμερα, όμως προσπαθούμε. Δεν έχουμε ηττηθεί. Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχουν απαιτήσεις, στόχοι, το όνειρο του πρωταθλήματος που πλησιάσαμε, όμως είναι σίγουρο πως αν δεν βελτιωθούμε δεν θα πετύχουμε στον στόχο μας. Η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη, παρακολούθησα το Δόξα-ΑΠΟΕΛ στο οποίο η Δόξα προσπάθησε για την ισοφάριση. Μετά το παιχνίδι δεν είδα κάποιον να αποδοκιμάζει. Παλεύουμε μέχρι το τέλος εμείς, δεν έχουμε παίξει καλά όμως το δουλεύουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top