ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την προπόνηση από τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την προπόνηση από τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Eνημέρωση από τον Απόλλωνα για την προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Αντίστροφα άρχισε να μετρά η ομάδα μας ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό το απόγευμα της Κυριακής (10/11).

Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (08/11) ο Σωφρόνης Αυγουστή παρακολούθησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, πλην των Ψύχα και Ρομπέρζ οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κύπριος τεχνικός δοκίμασε κάποιες από τις σκέψεις του, ωστόσο η τελευταία προπόνηση του Σάββατου (09/11) θα είναι αυτή η οποία θα δείξει το πλάνο με το οποίο προτίθεται να παρατάξει την ομάδα μας κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της πρωτεύουσας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE