Δεν θα παραστεί σε συνέδριο για ενέργεια στα κατεχόμενα, λέει ο Χαράλαμπος Έλληνας

Δεν θα παραστεί σε συνέδριο για ενέργεια στα κατεχόμενα, λέει ο Χαράλαμπος Έλληνας

Δεν θα παραστεί σε συνέδριο για την ενέργεια που θα πραγματοποιηθεί στα κατεχόμενα τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, λέει ο εμπειρογνώμονας και πρώην πρόεδρος της Κρατικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΚΡΕΤΥΚ) Χαράλαμπος Έλληνας.

Σύμφωνα με τον κ. Έλληνα, είχε κληθεί στο συνέδριο για να αναλύσει την παγκόσμια αγορά του φυσικού αεριού και τις προκλήσεις της. «Ωστόσο, αξιολογώντας το θέμα και λόγω της πολιτικοποίησής του, αρνήθηκα να παραστώ και προσωπικά θεωρώ το θέμα λήξαν» καταλήγει.

Aπό ΚΥΠΕ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE