Η κουβέντα του Πετρίδη για την διαιτησία και η στιγμή που συγκινήθηκε ο Μαντούκα

Η κουβέντα του Πετρίδη για την διαιτησία και η στιγμή που συγκινήθηκε ο Μαντούκα

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης είπε πολλά στη σημερινή διάσκεψη Τύπου.

Ανάμεσα σε άλλα, κλήθηκε να σχολιάσει την διαιτησία και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα:

«Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει την ανάγκη κανενός σφυρίγματος. Αυτό που απαιτεί είναι το 50-50, είτε στο ΓΣΠ, είτε στο Τσίρειο, είτε παντού. Το έχουμε αποδείξει και εδώ και στην Ευρώπη. Απαιτούμε σεβασμό, είτε αφορά αντίπαλη ομάδα, είτε Ομοσπονδία, είτε οτιδήποτε. Γιατί το ΑΠΟΕΛ έχει τη δύναμη αυτόν που δεν θα τον σεβαστεί να τον στείλει σπίτι του. Αυτό είναι ένα μήνυμα. Και προς την Ομοσπονδία και στους διαιτητές και σε όλους. Αυτός που δεν θα παίξει το ΑΠΟΕΛ 50-50, το ΑΠΟΕΛ είναι καλό για λλόου του».

Σε ότι αφορά τον Γκουστάβο Μαντούκα, ήταν συγκινητική η στιγμή που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την αγωνιστική δράση. Όταν ρωτήθηκε για την πιο ξεχωριστή στιγμή του στον ΑΠΟΕΛ, απάντησε:

«Είχα πολλές καλές στιγμές στο ΑΠΟΕΛ. Από την πρώτη χρονιά μέχρι τώρα. Αν έπρεπε να επιλέξω μια διαλέγω το παιχνίδι με την Λιόν. Σκόραρα και περάσαμε στα προημιτελικά. Ήταν το πιο σημαντικό γκολ που έχω πετύχει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE