Αγωνία στον Απόλλωνα! Ένιωσε ενοχλήσεις ο Παπουλής

Αγωνία στον Απόλλωνα! Ένιωσε ενοχλήσεις ο Παπουλής

Αβέβαιη είναι η συμμετοχή του Φώτη Παπουλή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση που δίνει ο Απόλλωνας.

Ο Παπουλής ένιωσε ενοχλήσει στο σημερινό φιλικό που έδωσε ο Απόλλωνας με την ΑΕΖ στο Ζακάκι. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του και προς το παρών θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι που ακολουθεί.

Αγωνία στους φίλους του Απόλλωνα που περιμένουν να μάθουν τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση του Παπουλή.

Θυμίζουμε πως πριν το φιλικό, προέκυψε πρόβλημα με τον Ρομπέρ που ένιωσε ενοχλήσεις και θα περάσει αύριο από MRI. Ατομικό προπονήθηκε σήμερα ο Γκουγιόν.

Για την ιστορία του φιλικού, ο Απόλλωνας νίκησε με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Γκιέ στο 37ο λεπτό του αγώνα. Παρών στο φιλικό ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE