Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό, μετά από περιστατικό ρίψης πυροβολισμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.
 kpe.jpg)
Σύμφωνα με τη Eurostat, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, 8,3 εκατομμύρια (57,0%) παρέμειναν άνεργοι και άλλα 3,3 εκατομμύρια (22,6%) κατέστησαν οικονομικά ανενεργά.
H Eurostat διευκρινίζει τα ποσοστά αυτά αυτά βασίζονται σε εποχικά διορθωμένα στοιχεία, τα οποία δημοσιεύονται για πρώτη φορά σήμερα, αλλά δεν περιλαμβάνουν δεδομένα για τη Γερμανία.
Αναλυτικά η Eurostat αναφέρει ότι από το σύνολο των ατόμων που απασχολούνταν αρχικά κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, 2,3 εκατομμύρια (1,2%) κατέστησαν άνεργα το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και 4,0 εκατομμύρια (2,1%) περιήλθαν σε οικονομική αδράνεια.
Από τα άτομα που αρχικά θεωρήθηκαν ως οικονομικά ανενεργά κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, 3,7 εκατομμύρια άτομα (3,2%) μπήκαν στην απασχόληση το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και άλλα 3,7 εκατομμύρια (3,2%) στην ανεργία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




