Έκτη νίκη για Ομόνοια με τριάρα

Έκτη νίκη για Ομόνοια με τριάρα

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Την έκτη φετινή επιτυχία της πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, την ΠΑΕΕΚ με 3-0 εντός έδρας. Τα γκολ σημείωσαν οι Ανδρέου Α., Νεοφύτου Α. και Σταύρου.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάριος Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους: Καρανικόλα, Παντελή, Νεοφύτου Χ., Παναγιώτου, Παπαδόπουλο, Μιχαηλίδη, Τσιαπίνη, Ανδρέου Α., Πέτρου, Σταύρου και Σπύρου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Βασιλείου, Νεοφύτου Α., Σωτηρίου και Σκορδής.

Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 19 βαθμούς με απολογισμό έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή (17/11) απέναντι στην Ανόρθωση εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE