ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ευκαιρία ΟΛΩΝ!

Η ευκαιρία ΟΛΩΝ!

Ωφέλιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η διακοπή για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς, όσοι έμειναν στον «Αρχάγγελο», θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σκληρά, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στη συβέχεια.

Είναι πραγματικότητα, ότι οι γαλαζοκίτρινοι παίρνουν τα… πάνω τους, και ότι γίνεται μια δουλειά με πλάνο από τον Γερμανό τεχνικό, ωστόσο, ακόμα ο Τόμας Ντολ δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών, αλλά ούτε και η ομάδα. Έχουν δρόμο να διανύσουν για να πιάσουν το επίπεδο που μπορούν, με τέτοιο γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ και τώρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να το πράξουν αυτό. Να «δέσει» η ομάδα.

Εκτός αυτού, οι παίκτες θα πάρουν ανάσες, με την κούραση να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Εξίσου σημαντικό, είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές, που χρειάζονται χρόνο να βρουν τα πατήματα τους, ή για να επιστρέψουν (όπως ο Ντε Βινσέντι) ή για να βρουν ξανά τη φόρμα τους, έχουν τη δυνατότητα να ξαναβρούν ρυθμό.

Ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα, όταν βρει τον καλό του εαυτό, θα αλλάξει κατά πολύ η εικόνα και η παρουσία του, εννοείται προς το καλύτερο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top