Η εταιρεία Elysee πραγματοποίησε δεντροφύτευση στην κοινότητα Εργατών με την ευκαιρία των σαράντα χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας

Η εταιρεία Elysee πραγματοποίησε δεντροφύτευση στην κοινότητα Εργατών με την ευκαιρία των σαράντα χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 η εταιρεία Elysee πραγματοποίησε δεντροφύτευση στην κοινότητα Εργατών με την ευκαιρία των σαράντα χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας.


Συμβολικά φυτεύτηκαν 40 δενδρύλια παρά την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο γενικός διευθυντής Πάνος Πρωτοπαπάς δεσμεύθηκε για τη διοργάνωση περισσότερων παρόμοιων ενεργειών στο μέλλον, σε μια προσπάθεια της εταιρείας για μια πιο πράσινη¨ Κύπρο.
Η Elysee ασχολείται με την κατασκευή σωληνώσεων και συστημάτων παροχής νερού, άρδευσης, αποχέτευσης και ενέργειας. Με στρατηγική έδρα την Κύπρο, εξυπηρετεί περισσότερους από 65 προορισμούς και στις πέντε ηπείρους. Έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αφρική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η πολύχρονη πείρα της Elysee στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την προμήθεια εξαρτημάτων αντικατοπτρίζεται σε νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE