Αναστασιάδης: Καμία κακόβουλη ενέργεια δεν θα αλλάξει το καθεστώς προστασίας του Ακάμα

Αναστασιάδης: Καμία κακόβουλη ενέργεια δεν θα αλλάξει το καθεστώς προστασίας του Ακάμα

Καμία κακόβουλη ενέργεια δεν θα αλλάξει το καθεστώς προστασίας του Ακάμα, δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει σχετικά με τις πυρκαγιές την Τετάρτη (13/11) ότι «καμία κακόβουλη ενέργεια δεν θα αλλάξει το καθεστώς προστασίας του Ακάμα».

Αντίθετα, προσθέτει, «μας υποχρεώνει σε αυστηρότερους μηχανισμούς προστασίας αλλά και αποκατάστασης».

«Η ανάπτυξη μπορεί και πρέπει να συνεργεί με την περιβαλλοντική αξία της Χερσονήσου», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.