Παραδόθηκε στις Αρχές ο 39χρονος 'δραπέτης' - 'Δεν νοσηλεύόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Λεμεσού'

Παραδόθηκε στις Αρχές ο 39χρονος 'δραπέτης' - 'Δεν νοσηλεύόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Λεμεσού'

Στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, παραδόθηκε ο 39χρονος που είχε δραπετεύσει από ψυχιατρική πτέρυγα στην Λεμεσό από την Τρίτη 12/11.

Θυμίζουμε ότι είχε δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του. 

Ο 39χρονος που θεωρείτο επικίνδυνο πρόσωπο με αυτοκτονικές τάσεις.

Μετά την κινητοποίηση των Αρχών ωστόσο, φαίνεται πως αποφάσισε να παραδοθεί.

Στο μεταξύ η Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Ο.Κ.Υπ.Υ εξέδωσε ανακοίνωση ότι ο 39χρονος δεν νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Λεμεσού.

Αναλυτικά: 'Αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Ο.Κ.Υπ.Υ, επιθυμεί να ενημερώσει τα εξης: Την Τρίτη 12/11/2019 κατά τις βραδινές ώρες και στα πλαίσια εφημερίας, εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, κατόπιν δικού του αιτήματος, πολίτης, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση. Ο πολίτης, ο οποίος συνοδευόταν από αστυνομικές δυνάμεις των Βρετανικών Βάσεων, στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, δραπέτευσε. Τονίζεται επίσης ότι ο αναφερόμενος δεν νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Λεμεσού'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE