Με νέο προπονητή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος – Κοντά σε συμφωνία

Με νέο προπονητή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος – Κοντά σε συμφωνία

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στις 23/11, η ομάδα του θα έχει στον πάγκο της νέο προπονητή.

Συγκεκριμένα, είπε ανάμεσα σε άλλα για το όλο θέμα:

«Είμαστε κοντά, τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και το όνομα. Λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

Είμαστε κοντά σε συμφωνία, οπότε δεν είναι απίθανο να έχουμε ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Χρειάζεται να έρθει ένας προπονητής, ο οποίος να μπορέσει να βγάλει το ταλέντο και τις δυνατότητες των παικτών μας στο γήπεδο και η ομάδα να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο νέος μας προπονητής, θα είναι στον πάγκο στο ματς της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE