Τραγικός θάνατος Κύπριου στις πυρκαγιές της Αυστραλίας – Τον βρήκαν στο όχημά του οι γείτονες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικός θάνατος Κύπριου στις πυρκαγιές της Αυστραλίας – Τον βρήκαν στο όχημά του οι γείτονες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εγκαταλείποντας το σπίτι του, το οποίο πλησίαζαν οι μαινόμενες φλόγες της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή όπου διέμενε ο άτυχος Κύπριος στην Αυστραλία, βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο άτυχος 63χρονος, Χρίστος Σάββα, στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει με το όχημά του την οικία του στην περιοχή Nambucca Head της Αυστραλίας όπου ξέσπασε πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα, έχασε τη ζωή του, αφού γέφυρα που έπρεπε να διασχίσει, είχε καεί.  

Σύμφωνα με Ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στην σορό του άτυχου Κύπριου, φαίνεται να απεβίωσε στις 14:00 το απόγευμα της Παρασκευής (8/11).

Σε δημοσίευμα της «The Sydney Morning Herald» φιλοξενούνται δηλώσεις γειτόνισσας του 63χρονου, η οποία αναφέρει ότι τον άτυχο Κύπριο εντόπισαν ο γιος και ο σύντροφός της, όταν και ο δικός τους δρόμος διαφυγής είχε μπλοκαριστεί και έφυγαν με τα πόδια.

«Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε το φρικτό θέαμα», δήλωσε, συμπληρώνοτνας ότι: «Είναι η τελευταία εικόνα του - νεκρός στο αυτοκίνητο».

Η κα. Campbell δήλωσε ότι ο 63χρονος ίσως να υπέστη καρδιακή προσβολή, κάτι που θα καθορίσει ο ιατροδικαστής.

Επίσης, ανάφερε ότι σκοπεύει να επισκεφθεί το σπίτι του κ. Σάββα για να πάρει το "αγαπημένο του γαλάζιο κοστούμι", ώστε να μπορέσει να ταφεί με αυτό στην κηδεία του. 

«Ήταν αρκετά ντροπαλός, αλλά ήταν μέρος μιας πολύ σφιχτό-δεμένης αγροτικής κοινότητας», δήλωσε επιπλέον η κα. Campbell, προσθέτοντας ότι ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους γείτονες σε οποιαδήποτε κατασκευή ή άλλη εργασία και είχε βοηθήσει να σώσει το σπίτι ενός άλλου γείτονα.

Σημειώνεται ότι ο 63χρονος Χρίστος Σάββα, ήταν μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE