Γαλαζοκίτρινο ΜΠΑΜ στο «αιώνιο» ντέρμπι!

Γαλαζοκίτρινο ΜΠΑΜ στο «αιώνιο» ντέρμπι!

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε της Ομόνοιας στο «αιώνιο» ντέρμπι της πετόσφαιρας με 3-1 σετ.

Η ενημέρωση από τους γαλαζοκιτρίνους:

«Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε εξαιρετικό βόλεϊ στο ντεμπούτο του Γιάννη Λάιου, κέρδισε την Ομόνοια στο Λευκόθεο με 3-1 σετ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια. Την ερχόμενη Παρασκευή η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση.

Η ομάδα μας ήταν εμφανώς βελτιωμένη και ψυχωμένη κόντρα στην πρωτοπόρο Ομόνοια. Οι πετοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και δικαιώθηκαν με μια τεράστια νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες.

Στο 1ο και στο 3ο σετ, ο ΑΠΟΕΛ είχε από νωρίς το προβάδισμα, το οποίο ανέβαζε σταδιακά και τα κατέκτησε με 25-21 και 25-19 αντίστοιχα.

Στο 2ο σετ η ομάδα μας ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ και το έχασε με 20-25.

Στο 4ο σετ ο αντίπαλος ήταν μπροστά μέχρι τα μέσα του παιχνιδιού, ωστόσο η ομάδα μας με αντεπίθεση διαρκείας πέρασε μπροστά, διατήρησε το προβάδισμα της και το πήρε με 25-22 και μαζί τη νίκη με 3-1.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-21, 20-25, 25-19, 25-22»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE