ΚΥΠΡΟΣ: Ελειπε και τον εκδικήθηκαν - Εκαψαν το αυτοκίνητο του - Η σκηνή φρουρείται

ΚΥΠΡΟΣ: Ελειπε και τον εκδικήθηκαν - Εκαψαν το αυτοκίνητο του - Η σκηνή φρουρείται

Ζημιές ύψους 3 χιλιάδων ευρώ υπέστη όχημα στη Λάρνακα από φωτιά, που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.40 το βράδυ της Παρασκευής (15/11) έγινε αντιληπτή φωτιά σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα.
 
Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Επί τόπου μετέβησαν και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και από προκαταρκτικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.
 
Από τη φωτιά το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 32χρονου από τη Λάρνακα, που βρίσκεται στο εξωτερικό, υπέστη ζημιές ύψους 3 χιλιάδων ευρώ.
 
Το όχημα δεν καλύπτεται από ασφάλεια. Από την φωτιά δεν κινδύνευσε κανένας ένοικος της πολυκατοικίας.
 
Η σκηνή φρουρείται και το Σάββατο 16/11 θα γίνουν εξετάσεις από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE