Ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, οι ρωσικές εξαγωγές όπλων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής

Ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, οι ρωσικές εξαγωγές όπλων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής

Η Ρωσία εξάγει σε ετήσια βάση οπλικά συστήματα οικονομικής αξίας άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Μέση Ανατολή.

Οι εξαγωγές αυτές, καλύπτουν ποσοστό 10% έως 20% του συνόλου των ρωσικών εξαγωγών όπλων, σύμφωνα με τον Ντμίτρι Σουγκάεφ, που ηγείται της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Στρατιωτική-Τεχνική Συνεργασία.

"Την τελευταία πενταετία οι ετήσιες εξαγωγές όπλων [στην Μέση Ανατολή] έχουν ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια και συνιστούν ποσοστό 10%-20% του συνόλου των ρωσικών εξαγωγών όπλων," δήλωσε ο Σουγκάεφ στο Αεροπορικό Σαλόνι του Ντουμπάι 2019.

Το συνολικό οικονομικό ύψος των ρωσικών εξαγωγών όπλων κυμαίνεται στα 50 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE