Μαγεία ο Φερστάπεν στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, «τραγωδία» η Ferrari! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Μαγεία ο Φερστάπεν στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας, «τραγωδία» η Ferrari! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν άψογος στην Βραζιλία και πήρε την καρό σημαία, με τους Πιερ Γκάσλι, Λιούις Χάμιλτον να συμπληρώνουν το βάθρο. «Τραγωδία» για τις δύο Ferrari που χτύπησαν μεταξύ τους.

Έκλεψε την παράσταση στην Βραζιλία ο Μαξ Φερστάπεν!

Ο ταλαντούχος οδηγός της Red Bull Racing πήρε μία μεγάλη νίκη σε ένα εντυπωσιακό και γεμάτο σασπένς Γκραν Πρι, με τους Πιερ Γκάσλι με Honda και Λιούις Χάμιλτον με Mercedes να συμπληρώνουν την τριάδα και το βάθρο!

Ο Ολλανδός πιλότος ήταν εξαιρετικός σε όλο το Γκραν Πρι και τερμάτισε από εκεί που ξεκίνησε, από την πρώτη θέση καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους διώκτες του να τον πλησιάσουν.

Πίσω από τον Φερστάπεν τερμάτισε ο Πιερ Γκάσλι, ο οποίος είδε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη να του παρουσιάζεται μπροστά του και με μεγάλη εμφάνιση να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον να παίρνει την τρίτη θέση.

Σε… τραγωδία εξελίχθηκε το Γκραν Πρι της Βραζιλίας, από την άλλη μεριά, για την Ferrari καθώς οι δύο της οδηγοί (Φέτελ, Λεκλέρκ) συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια αποχώρησαν!

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE