ΚΟΣΜΟΣ

ΙΝΔΙΑ: Πατέρας έκανε ηλεκτροσόκ και αφαίρεσε την ζωή της κόρης του επειδή είχε σχέση

ΙΝΔΙΑ: Πατέρας έκανε ηλεκτροσόκ και αφαίρεσε την ζωή της κόρης του επειδή είχε σχέση

Ανειπωτη βαρβαρότητα. Το 2019 λιγο πριν το 2020...και όμως ακόμα στον κόσμο συμβαίνουν γεγονότα ντροπής και γεγονότα που θα έπρεπε να διερευνηθούν και μελετηθουν απο κοινωνιολόγους. 

 

Στη μεγάλη και θλιβερή λίστα των θυμάτων εγκλημάτων τιμής, καθώς έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, επειδή είχε σχέση με τον γιο του γείτονα, προστέθηκε ακόμα μία νεαρή γυναίκα στην Ινδία. 

Συμφωνα με τα όσα μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της χώρας, η 22χρονη βασανίστηκε στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος της έκανε ηλεκτροσόκ και στη συνέχεια της έκοψε το λαιμό με ματσέτα. Κι αυτό επειδή την είδε να μιλάει με τον γιο του γείτονά τους το βράδυ του Σαββάτου (16/11) προς Κυριακή.

Ο κατηγορούμενος Harivansh Kumar ειδοποίησε ο ίδιος τις αρχές και ομολόγησε την πράξη του, εξηγώντας πως δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ηταν το πέμπτο παιδί της οικογένειας και το μόνο κορίτσι, η άτυχη Pooja Singh.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανακοίνωσε : «Ήταν έγκλημα τιμής. Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε πως εκνευρίστηκε επειδή η κόρη του είχε σχέση με έναν νέο από τη γειτονιά»  ενώ συνέχισε αναφέροντας «Κατά την ανάκριση ομολόγησε πως πρώτα της έκανε ηλεκτροσόκ και μετά της έκοψε τον λαιμό. Το όπλο του εγκλήματος έχει εντοπιστεί».

Μόνη με τον πατέρα της στο σπίτι ήταν το μοιραίο βράδυ η Pooja Singh, καθώς η μητέρα και οι τρεις γιοι είχαν επισκεφθεί τον τέταρτο γιο της οικογένειας.

Η 22χρονη συνάντησε τον σύντροφό της έξω από το σπίτι και προφανώς ο πατέρας της την είδε να του μιλάει. Μόλις επέστρεψε στο δωμάτιό της την ακινητοποίησε, της έκανε ηλεκτροσόκ και μετά της έκοψε τον λαιμό.

Σύμφωνα με τους Times of India, η άτυχη Pooja είναι το 23ο θύμα εγκλημάτων τιμής μέσα σε 18 μήνες στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Έρχονται κάμερες για παράνομη στάθμευση; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το νέο νομοσχέδιο; Ο Υπουργός Μεταφορών εξηγεί στο ThemaOnline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top