Ε. Χαραλαμπίδου: “Διερωτώνται όλοι ποιο είναι το πολιτικό κόμμα και ποιος o αρχηγός κόμματος” - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ε. Χαραλαμπίδου: “Διερωτώνται όλοι ποιο είναι το πολιτικό κόμμα και ποιος o αρχηγός κόμματος” - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με «ταινία μυστηρίου» παρομοιάζει την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε αναφορικά με το βαν παρακολουθήσεων, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία στρέφει τα πυρά της προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, αναφέρει πως όλα τα πολιτικά κόμματα τοποθετήθηκαν για το θέμα και πως μόνο ο ΔΗΣΥ δεν αντέδρασε μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Ταινία μυστηρίου - διερωτώνται όλοι στα κανάλια ποιο είναι το πολιτικό κόμμα που χρησιμοποιούσε το βαν ; και ποιος αρχηγός κόμματος είχε στενές σχέσεις με τον Ισραηλινό; Και του έκανε πλατες; Το ΑΚΕΛ δεν είναι , το ΔΗΚΟ δεν είναι εβγαλε ανακοίνωση, η ΕΔΕΚ δεν είναι εβγαλε ανακοίνωση , η Συμμαχία το ίδιο και οι οικολόγοι . Ποιος μας έμεινε ;;;; Εβγαλε καμία ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ;”.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE