ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Εργασίες δοκιμών του συστήματος απενεργοποίησης κινητής τηλεφωνίας- 'Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα'

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Εργασίες δοκιμών του συστήματος απενεργοποίησης κινητής τηλεφωνίας- 'Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα'

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη, 21/11/19 μέχρι τις 05/12/19,  θα διενεργούνται εργασίες δοκιμών και παραμετροποίησης του συστήματος απενεργοποίησης κινητής τηλεφωνίας, στις Κεντρικές Φυλακές.

 
Οι δοκιμές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 09.00 - 15.00, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών.  

Αναφέρει επίσης ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ενδέχεται να παρουσιάζονται προβλήματα παρεμβολών και διακοπές, στις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας, σε περιοχές που γειτονεύουν με τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE