Τοποθέτηση Πρ. ΔΗΣΥ για ψήφισμα καταδίκης ενεργειών της Τουρκίας σε κυπριακή ΑΟΖ από ΕΛΚ

Τοποθέτηση Πρ. ΔΗΣΥ για ψήφισμα καταδίκης ενεργειών της Τουρκίας σε κυπριακή ΑΟΖ από ΕΛΚ

Ομόφωνα έχει περάσει το ψήφισμα που καταδικάζει τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας τόσο εντός της ΑΟΖ με τις παράνομες γεωτρήσεις όσο και την προσπάθεια που γίνεται με τα  Βαρώσια, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, σε δηλώσεις του.

 
«Μόλις έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία εδώ στο Κογκρέσο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ομόφωνα έχει περάσει το ψήφισμα που έχουμε καταθέσει που καταδικάζει τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας τόσο εντός της ΑΟΖ με τις παράνομες γεωτρήσεις όσο και την προσπάθεια που γίνεται για τα Βαρώσια», είπε ο κ. Νεοφύτου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.
 
Παράλληλα, συνέχισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, «υποστηρίζεται στο ψήφισμα η προσπάθεια του Προέδρου Αναστασιάδη για επανέναρξη το συντομότερο δυνατόν του διαλόγου και στηρίζεται η προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα για την τριμερή που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο».
 
«Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά τη μεγάλη οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πάντα ήταν στο πλευρό της Κύπρου ως η πιο γνήσια και δυνατή φωνή στην Ευρώπη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE