ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθησαν οι τρεις για την υπόθεση απαγωγής, ληστείας και επίθεσης 31χρονου από το Πισσούρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθησαν οι τρεις για την υπόθεση απαγωγής, ληστείας και επίθεσης 31χρονου από το Πισσούρι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ισχυρισμό 31χρονου, γύρω στις 2.40 χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν με το όχημά του σε πρατήριο βενζίνης στο Πισσούρι, όπου είχε διευθετήσει συνάντηση με συγκεκριμένη γυναίκα, τον πλησίασε αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες.

Σύμφωνα πάντα με τον 31χρονο, οι δύο άντρες τον έβγαλαν με τη βία από το αυτοκίνητό του, τον κτύπησαν με τα χέρια τους και στη συνέχεια τον έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησαν σε ανοικτό χώρο στο Πισσούρι. Η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία είχε συνάντηση, τους ακολούθησε με το όχημα των δραστών. Αφού έφτασαν στο σημείο, φέρονται να τον έβγαλαν ξανά από το αυτοκίνητο, τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, του πήραν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα καθώς και χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, οι δύο άντρες και η γυναίκα τον εγκατέλειψαν στο σημείο με το αυτοκίνητό του.

 

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE