ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 66χρονος έχασε την ζωή του από πυρκαγιά σε γηροκομείο στη Δερύνεια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 66χρονος έχασε την ζωή του από πυρκαγιά σε γηροκομείο  στη Δερύνεια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Δευτέρα 25/11, το βράδυ στην Δερύνεια σε στέγη ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε στο γηροκομείο «ΕΛΠΙΔΑ», λίγο πριν τις 10 το βράδυ, και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά, ωστόσο ο τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος ενός 66χρονου ένοικου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με πολλαπλά εγκαύματα, τα οποία ήταν  μοιραία.

Η Πυροσβεστική εξετάζει τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για ανθρώπινη αμέλεια από αναμένο τσιγάρο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται και μέσα στην μέρα θα φανούν τα αίτια που κόστισαν την ζωή σε ένα 66χρονο άνδρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE