Λέσβος: Κοιμόταν και το σπίτι του καιγόταν

Λέσβος: Κοιμόταν και το σπίτι του καιγόταν

Το σπίτι του στα Κεραμειά της Λέσβου έπαιρνε φωτιά και ενώ το είχαν ζώσει πυκνοί καπνοί, ο νοικοκύρης του κοιμόταν μέσα.

 

Οι γείτονές του όμως βλέποντας τους πυκνούς καπνούς να έχουν ζώσει σχεδόν όλο το χωριό, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφτασε άμεσα στην περιοχή, σύμφωνα με το lesvosnews.gr.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για να μπουν μέσα στο σπίτι οι πυροσβέστες, αφού στις κλήσεις τους για να ανοίξει ο 40χρονος άνθρωπος που βρισκόταν μέσα, δεν έπαιρναν απάντηση.

Έτσι μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου και έκπληκτοι είδαν στο μάτι της κουζίνας να βράζει μία κατσαρόλα μέσα σε πυκνούς καπνούς, ενώ δίπλα ακριβώς κοιμόταν αμέριμνος ο 40χρονος άνδρας.


Η ζωή του βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο αλλά η τύχη ήταν με το μέρος του, αφού ένα παράθυρο της κουζίνας ήταν ανοιχτό και οι καπνοί έβγαιναν προς τα έξω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE