ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτά λένε από επίσημα χείλη για τη διαιτησία Νεοκλέους την επόμενη μέρα του αγώνα – Τι λένε περί ξένων ρεφ

Αυτά λένε από επίσημα χείλη για τη διαιτησία Νεοκλέους την επόμενη μέρα του αγώνα – Τι λένε περί ξένων ρεφ

Δηλώσεις σε ΜΜΕ παραχώρησαν την Τρίτη (26-11) ο αντίπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, καθώς και ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, όπου πέρα από την επόμενη μέρα του αγώνα, μίλησαν και για τα παράπονα που είχαν και οι δύο ομάδες από τη διαιτησία Νικόλα Νεοκλέους, καθώς και το θέμα που έχει προκύψει εδώ και μέρες για τα περί καθόδου ξένων διαιτητών σε σημαντικά παιχνίδια.

Νίκος Κωνσταντίνου: 

Για τη φάση που ζήτησε πέναλτι η Δόξα: «Αν βρίσκει η μπάλα στο χέρι, είναι πέναλτι. Θα το κρίνουν οι ειδικοί αυτό» η αναφορά του για τη φάση του 87΄ στην οποία ζήτησε πέναλτι η Δόξα.

Γενικότερα για το θέμα της διαιτησίας: «Η μπάλα είναι στα χέρια της ΚΟΠ με τις λύσεις που πρέπει να προκρίνει. Ακούμε για τους ξένους διαιτητές και ότι θα ορίζονται στους δύσκολους αγώνες. Ποιοι είναι οι δύσκολοι αγώνες; Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια και για τα ψηλά, αλλά και για τα χαμηλά. Αν υποθέσουμε ότι θα έρθουν. Αυτοί δεν θα κάνουν λάθη; Απλά, θα τα αποδεχτούμε. Δεν υπάρχει λύση. Εκείνοι που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση είναι μόνο οι διαιτητές».

Φανούριος Κωνσταντίνου:

Για τα λάθη του Νικόλα Νεοκλέους: «Έχουμε καταντήσει γραφικοί. Θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας ακόμη περισσότερο για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Το να… κλαίω δεν θα φέρει τίποτα. Θα μου πεις ότι έχω δίκαιο για ακόμα μια αγωνιστική».

Για το θέμα της διαιτησίας: «Δεν θα μπω ξανά στη διαδικασία. Χαίρομαι που διαπιστώσατε για πολλοστή φορά το θέμα διαιτησίας μέχρι την 10η αγωνιστική. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να παίρνουμε τα παιχνίδια όσο εξαρτάται απ’ τα δικά μας πόδια».

Αν θα υπάρξει καταγγελία: «Δεν θέλω να προτρέχω, δεν υπάρχει κάτι ακόμη αλλά θα του δούμε».

Αν προκύπτει κάτι νεότερο με τους ξένους διαιτητές: «Τα είπε και ο πρόεδρος. Δεν υπάρχει οτιδήποτε νεότερο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top