«Έγραψε» η ΕΠΙΚΗ ατάκα ΑΠΟΕΛίστα στο αεροπλάνο, που ονειρεύεται… ΤΕΛΙΚΟ του Γιουρόπα Λιγκ!

«Έγραψε» η ΕΠΙΚΗ ατάκα ΑΠΟΕΛίστα στο αεροπλάνο, που ονειρεύεται… ΤΕΛΙΚΟ του Γιουρόπα Λιγκ!

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (28/11) στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και δικαιολογημένα ο κόσμος της ομάδας κάνει όνειρα για ακόμα καλύτερη πορεία στη διοργάνωση.

Βέβαια, πολλά, αν όχι τα πάντα, θα εξαρτηθούν και από τα… κέφια της κληρωτίδας για να είμαστε ρεαλίστες, όμως ένας οπαδός των «γαλαζοκιτρίνων», άρχισε ήδη να ονειρεύεται… ΤΕΛΙΚΟ του Γιουρόπα Λιγκ!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την προσγείωση του αεροπλάνου, ο πιλότος πήρε το μικρόφωνο και συνεχάρη τον ΑΠΟΕΛ για  την πρόκριση και μεταξύ άλλων, ευχήθηκε αρκετά ακόμα ταξίδια φέτος για το Γιουρόπα Λιγκ.

Κάποιοι από τους οπαδούς των «γαλαζοκιτρίνων» χειροκρότησαν τον πιλότο επευφημώντας τον και ένας έριξε μία… επική ατάκα, λέγοντας «τι αρκετά ταξίδια, πέντε έμειναν…» (!), εννοώντας ότι η ομάδα του θα φθάσει μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Εντάξει, προφανώς έκανε πλάκα ο άνθρωπος, όμως… μπορεί πραγματικά να το πιστεύει!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.