Ιράν: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά σε έκρηξη από διαρροή αερίου σε δεξίωση γάμου

Ιράν: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά σε έκρηξη από διαρροή αερίου σε δεξίωση γάμου

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, και δεκάδες τραυματίστηκαν την Παρασκευή (6/12) κατά την έκρηξη από διαρροή αερίου που σημειώθηκε σε δεξίωση γάμου σε δυτική κουρδική επαρχία του Ιράν, μετέδωσε το ημικρατικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr, επικαλούμενο έναν αξιωματούχο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

 

"Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δυστυχώς ανάμεσά τους πέντε παιδιά όταν σημειώθηκε έκρηξη από διαρροή αερίου σε δεξίωση γάμου το βράδυ στην πόλη Σακέζ", ανέφερε το πρακτορείο, προσθέτοντας ότι δεκάδες τραυματίστηκαν καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Το δημοσίευμα επίσης τονίζει ότι οι ομάδες διάσωσης και τα ασθενοφόρα είχαν σταλεί στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE