Tο τεχνικό λάθος στο X Factor και η εμφάνιση της Βανδής απρόοπτα

Tο τεχνικό λάθος στο X Factor και η εμφάνιση της Βανδής απρόοπτα

Το ματιάξανε το κορίτσι. Αν και περίμεναν να γίνει εντυπωσιακή έναρξη με ένα βιντεάκι που ξεκίνησε...τελικά η Δέσποινα Βανδή λογω τεχνικού προβλήματος αναγκάστηκε να βγει πιο νωρίς στη σκηνή.

 

Το ένα τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε στους τηλεθεατές του OPEN να την απολαύσουν στο μέγιστο βαθμό μιας και το επεισόδιο του X Factor ξεκίνησε με το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, “Έστω Λίγο Ακόμα”, για το οποίο είχε δημιουργηθεί ένα σκηνικό – υπερπαραγωγή με την ερμηνεύτρια να εμφανίζεται σε ένα παράθυρο και γύρω της να εντυπωσιάζουν οι φωτισμοί και οι εικόνες.  Ένα τεχνικό πρόβλημα όμως διέκοψε απότομα την προβολή του συγκεκριμένου, ήδη γυρισμένου, αποσπάσματος με αποτέλεσμα να παγώσει η εικόνα και να χρειαστεί να εμφανιστεί live η Δέσποινα Βανδή στο πλατό για να καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό.

“Καλησπέρα σας! Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στο 8ο live του X Factor. Είπα και εγώ να σας ετοιμάσω μια έκπληξη και τσακ, στο παρά ένα μας χάλασε! Τι να γίνει μας ματιάσανε” είπε η Δέσποινα Βανδή:

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE