ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ανέκφραστος ο Ρώσος στην αίθουσα- Γύρω του μαυροφορεμένοι συγγενείς

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ανέκφραστος ο Ρώσος στην αίθουσα- Γύρω του μαυροφορεμένοι συγγενείς

Με περίπου μία ώρα καθυστέρηση οδηγήθηκε (γύρω στις 10:45) στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού ο 50χρονος  Ρώσος, ο οποίος σε φοβερό δυστύχημα, έκοψε το νήμα της ζωής του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η αίθουσα του Δικαστηρίου είναι κατάμεστη από κόσμο ενώ ο 50χρονος Ρώσος παρακολουθεί τη διαδικασία ανέκφραστος (έχει και τη βοήθεια μεταφραστή) ενώ γύρω του στην αίθουσα βρίσκονται μαυροφορεμένοι συγγενείς του άτυχου Παναγιώτη, πατέρα ένας αγοριού 5 ετών που ορφάνεψε.

Οι οικείοι του 27χρονου 6-7 στον αριθμό, εμφανώς καταβεβλήμένοι, όπως πληροφορούμαστε ζητούν όπως ο 50χρονος παραμείνει υπό κράτηση και δεν αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.