ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ανέκφραστος ο Ρώσος στην αίθουσα- Γύρω του μαυροφορεμένοι συγγενείς

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ανέκφραστος ο Ρώσος στην αίθουσα- Γύρω του μαυροφορεμένοι συγγενείς

Με περίπου μία ώρα καθυστέρηση οδηγήθηκε (γύρω στις 10:45) στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού ο 50χρονος  Ρώσος, ο οποίος σε φοβερό δυστύχημα, έκοψε το νήμα της ζωής του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η αίθουσα του Δικαστηρίου είναι κατάμεστη από κόσμο ενώ ο 50χρονος Ρώσος παρακολουθεί τη διαδικασία ανέκφραστος (έχει και τη βοήθεια μεταφραστή) ενώ γύρω του στην αίθουσα βρίσκονται μαυροφορεμένοι συγγενείς του άτυχου Παναγιώτη, πατέρα ένας αγοριού 5 ετών που ορφάνεψε.

Οι οικείοι του 27χρονου 6-7 στον αριθμό, εμφανώς καταβεβλήμένοι, όπως πληροφορούμαστε ζητούν όπως ο 50χρονος παραμείνει υπό κράτηση και δεν αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE