ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ανέκφραστος ο Ρώσος στην αίθουσα- Γύρω του μαυροφορεμένοι συγγενείς

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ανέκφραστος ο Ρώσος στην αίθουσα- Γύρω του μαυροφορεμένοι συγγενείς

Με περίπου μία ώρα καθυστέρηση οδηγήθηκε (γύρω στις 10:45) στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού ο 50χρονος  Ρώσος, ο οποίος σε φοβερό δυστύχημα, έκοψε το νήμα της ζωής του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Η αίθουσα του Δικαστηρίου είναι κατάμεστη από κόσμο ενώ ο 50χρονος Ρώσος παρακολουθεί τη διαδικασία ανέκφραστος (έχει και τη βοήθεια μεταφραστή) ενώ γύρω του στην αίθουσα βρίσκονται μαυροφορεμένοι συγγενείς του άτυχου Παναγιώτη, πατέρα ένας αγοριού 5 ετών που ορφάνεψε.

Οι οικείοι του 27χρονου 6-7 στον αριθμό, εμφανώς καταβεβλήμένοι, όπως πληροφορούμαστε ζητούν όπως ο 50χρονος παραμείνει υπό κράτηση και δεν αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Με τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2026 να απέχουν μόλις τέσσερις μήνες, το πολιτικό σύστημα της Κύπρου εισέρχεται στην τελική ευθεία χωρίς σαφές κέντρο βάρους και χωρίς ξεκάθαρες σταθερές. Η εικόνα που διαμορφώνεται, δεν παραπέμπει σε μια κλασική προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια φάση πολιτικής αναδιάταξης, όπου οι ρόλοι επαναπροσδιορίζονται και οι βεβαιότητες καταρρέουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE