ΚΡΗΤΗ: Κρισιμες ώρες για βρέφος 17 μηνών που στραβοκατάπιε - Διασωληνωμένο σε καταστολή

ΚΡΗΤΗ: Κρισιμες ώρες για βρέφος 17 μηνών που στραβοκατάπιε - Διασωληνωμένο σε καταστολή

Ένα βρέφος 17 μηνών, εισήχθη την Πέμπτη 5/12 εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακο Γ. Νοσοκομείο Ηρακλείου), επειδή στραβοκατάπιε την τροφή του.

Όπως τόνισε στο Flashnews.gr, o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Τασσόπουλος, επιβεβαιώθηκε ότι υπήρξε εισρόφηση τροφής και αυτό το γεγονός δημιούργησε το πρόβλημα στο μωρό.

Ωστόσο, κατόπιν των εξετάσεων που έγιναν αργά το βράδυ της Πέμπτης, από πνευμονολόγο αλλά και ΩΡΛ, αποφασίστηκε να μην γίνει επέμβαση. Ωστόσο, το 17 μηνών παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε καταστολή.

«Ελπίζουμε να μην έχουμε επιπλοκές. Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη», δηλώνει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.