ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ήταν σε πάρτι και «τα έπινε» ο Ρώσος- «Δεν μπορούσε να οδηγήσει» - Θέλει να αφεθεί ελεύθερος

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ήταν σε πάρτι και «τα έπινε»  ο Ρώσος- «Δεν μπορούσε να οδηγήσει» - Θέλει να αφεθεί ελεύθερος

Σε πάρτι βρισκόταν ο 50χρονος Ρώσος λίγες ώρες πριν προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Αυτό αναφέρθηκε ως μαρτυρία στο Δικαστήριο Λεμεσού, όπου ο 50χρονος Ρώσος, καλοντυμένος, παρακολουθεί ανέκφραστος τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία φαίνεται να είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα φίλοι του να αντιληφθούν ότι δεν είναι σε θέση να οδηγήσει. Τον έβαλαν, μέσα στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σπίτι του, ωστόσο ο 50χρονος πήρε τα κλειδιά δεύτερου οχήματος, με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά. Ένα παλληκάρι 27 ετών νεκρό και γύρω από τον 50χρονο στο Δικαστήριο μαυροφορεμένοι συγγενείς.

Φιλότιμες είναι οι προσπάθειες του συνηγόρου υπεράσπισης του 50χρονου να πείσει την «έδρα» ότι ο πελάτης του πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, αναφερόμενες σε παλαιότερες περιπτώσεις, με την Εισαγγελέα να ζητά την παραμονή του στη φυλακή γιατί ενδέχεται να διαφύγει σε μη ελεγχόμενα από τη Δημοκρατία σημεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ