Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου βραβεύει 11 άτομα ή οργανώσεις για την προσφορά τους στα θέματα ευημερίας ζώων

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου βραβεύει 11 άτομα ή οργανώσεις για την προσφορά τους στα θέματα ευημερίας ζώων

Tο Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, στo πλαίσιο του 3ου Παγκύπριου Συνεδρίου του, θα βραβεύσει για πρώτη φορά 11 άτομα ή οργανώσεις για το έργο και τη συνεχή και αδιάλειπτη προσφοράς τους στα θέματα της ευημερίας και προστασίας των ζώων.

Σε ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα αναφέρει ότι τρία από τα βραβεία θα δοθούν σε τρία ισάριθμα καταφύγια σκύλων, ενώ σημειώνει ότι η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος αποφάσισε ότι αυτά  τα βραβεία θα αφιερωθούν στην μνήμη τριών αδικοχαμένων σκύλων.

Συγκεκριμένα, τα βραβεία θα αφιερωθούν στον Μπίλυ, ο οποίος ρίχθηκε ζωντανός μέσα σε μηχάνημα σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων  (σκυβαλοδοχείο) στον Πρωταρά, στον ποιμενικό σκύλο ΜΑΞ, που άνηκε σε κωφάλαλο άτομο και τον Ιούνιο του 2015 μαχαιρώθηκε και πέθανε και στον Tάισον – ΤYSON, ο οποίος πέθανε τον Νοέμβριο του 2016 διά του πυροβολισμού εξ επαφής. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.