Nα επιβεβαιώσει τον «τίτλο» και να επιστρέψει στις νίκες! Το ΠΛΑΝΟ του Τόμας Ντολ

Nα επιβεβαιώσει τον «τίτλο» και να επιστρέψει στις νίκες! Το ΠΛΑΝΟ του Τόμας Ντολ

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό (19:00) στο Μακάρειο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι το φαβορί, θέλουν να το επιβεβαιώσουν, ωστόσο πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί αν θέλουν να πάρουν τη νίκη γιατί οι μαυροπράσινοι έδειξαν πόσο καλή ομάδα είναι. Ο Τόμας Ντολ έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του και θέλει να συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές του, τις καλές εμφανίσεις.

Έτσι, ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος για τον ΑΠΟΕΛ, που θέλει να συνδυάσει το τρίποντο με καλό ποδόσφαιρο, κάτι που αρμόζει στην ομάδα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Ιωάννου, Σάβιτς και Μερκή να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Ως δεξιός φουλ μπακ θα αγωνιστεί ο Μιχαΐλοβιτς και ως αριστερός ο Ζοαοζίνιο.

Στη μεσαία γραμμή ο Άλεφ θα πάρει φανέλα βασικού με τον Μάτιτς να βρίσκεται δίπλα του. Ο Τάμαρι θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Βιντιγκάλ στο αριστερό και ο Χαλένιους αναμένεται να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω