Παντού αστυνομία: Οι λόγοι που θα ξεχυθούν στους δρόμους δεκάδες αστυνομικοί

Παντού αστυνομία: Οι λόγοι που θα ξεχυθούν στους δρόμους δεκάδες αστυνομικοί

Πρωτοφανής εκστρατεία της Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας, που δεν έχει στόχο τον πολίτη, αλλά το έγκλημα και τις αιτίες των θανατηφόρων συγκρούσεων αρχίζει σε μερικές ώρες.

Συγκεκριμένα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ToThemaOnline μετά τις 6 το πρωί και κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου αρχίζει μεγάλη εκστρατεία και επί ποδός θα είναι δεκάδες αστυνομικοί.

Το τμήμα δεν θα περιπολεί μόνο με μηχανοκίνητα περίπολα, αλλά και με 25 επιπρόσθετες μοτοσυκλέτες που θα έχουν και συνοδηγούς.

Στόχος της πρωτοφανούς σε όγκο εκστρατείας είναι η πρόληψη σοβαρών τροχαίων παραβάσεων, road – policing, ο έλεγχος του εγκλήματος και ο έλεγχος διάφορων σημείων μετά από παράπονα πολιτών για τροχαίες παραβάσεις.

Η αστυνομία δεν έχει στόχο τον πολίτη, αλλά την πάταξη του εγκλήματος και να ελέγξει τις αιτίες θανατηφόρων συγκρούσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE