Προεδρική επίσκεψη στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης

Προεδρική επίσκεψη στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση δίνει κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο.

Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την «Κυρία» αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ομάδας, Χρίστος Πουλλαϊδης μαζί με τον Φραντζέσκο Χατζήμιχαηλ θα επισκεφθεί αύριο τα αποδυτήρια της Ανόρθωσης και θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος θα έχει την ευκαιρία να τα πει με τους παίκτες για το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί, για την έξοδο στην Ευρώπη αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό.

Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επίσκεψη του προέδρου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE