Θα σκάσετε στα γέλια: Το πονηρό καρότο που μας έστειλε αναγνώστρια (ΦΩΤΟ)

Θα σκάσετε στα γέλια: Το πονηρό καρότο που μας έστειλε αναγνώστρια (ΦΩΤΟ)

Η σελίδα μας επειδή δεν χαλάει χατίρι στους αναγνώστες της, δημοσιεύει την φωτογραφία στην κατηγορία παράξενα. Τα παράξενα της φύσης άλλωστε είναι μέσα στη ζωή.

Πονηρό καρότο ή πονηρά μυαλά;

Αναγνώστρια του ToΤhemaΟnline μας απέστειλε αυτή την φωτογραφία, που απεικονίζει ένα καρότο σε περίεργο σχήμα, που ομολογουμένως δεν έχουμε ξανά δει.

Το λαχανικό γνωστό για τα θρεπτικά του συστατικά αποτελεί απαραίτητο μέρος της διατροφικής αλυσίδας και οι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι το συστήνουν πάντοτε για μία υγιεινή διατροφή.

Στην προκειμένη περίπτωση μας χαρίζει και άφθονο γέλιο.

Η σελίδα μας επειδή δεν χαλάει χατίρι στους αναγνώστες της, δημοσιεύει την φωτογραφία στην κατηγορία παράξενα. 

Τα παράξενα της φύσης άλλωστε είναι μέσα στη ζωή…

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE