ΠΑΦΟΣ: Του έδωσε το διαμέρισμα της για 15 μέρες και αυτός εγκαταστάθηκε μόνιμα με την μητέρα του

ΠΑΦΟΣ: Του έδωσε το διαμέρισμα της για 15 μέρες και αυτός εγκαταστάθηκε μόνιμα με την μητέρα του

Υπόθεση παράνομης εισόδου, κακόβουλης ζημιάς, απειλής και βιαιοπραγίας  διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου με την σύλληψη δύο προσώπων μιας γυναίκας ηλικίας 71 ετών και του γιου της 42 ετών .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα από την Πάφο κατήγγειλε την Δευτέρα 09/12, στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων ότι έδωσε το διαμέρισμα της που διατηρεί στην Πάφο στον 42χρονο να διαμένει για 15 μέρες.

Αντί αυτού ωστόσο, ο 42χρονος πήρε και την  μητέρα του και διέμεναν στο διαμέρισμα της χωρίς την συγκατάθεση της.

Όταν η παραπονούμενη μετέβη στο διαμέρισμα της ο 42χρονος απείλησε τόσο αυτήν όσο και την ανήλικη κόρη της ενώ προκάλεσε και κάποιες ζημιές.

Εναντίον της 71χρονης και του 42χρονου γιου της εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν τα ξημερώματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Τα δύο πρόσωπα αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE